.. .. .. .. Ugrás a(z) lapra sor/lap
 

Böjtölnél, de nem tudod, hogy kezdj hozzá? Nagyon egyszerű, elmondom: http://www.moksatv.hu/hu/adasaink.html#layer=adasaink/857-idoszakos-bojtoles.html

 
 
 

 

 

A hálózatos rendszert sokan azonosítják a rámenősséggel, az erőszakossággal és és sok mindennel, kivéve, ami megmutathatná annak szépségét, hogy szelíden, szeretettel, sőt nyíltan, őszinte örömmel is odaadható az információ, a tudás. Nagyon is értem, sőt megértem, hiszen magam is azok közé tartoztam hosszú évtizedeken keresztül, akik elutasitották a hálózatos  lehetőséget. Bevallom, ha a Moksa küldetéstudat nem lett volna fontos számomra az erőteljes ellenállásnál, még  a gondolat sem jutott volna el hozzám, hogy egyáltalán elolvassam ezt a gyönyörű Vallomást. Ma már tudom, hiszem igazságát, örülök, hogy annak idején  rám talált. Talán neked is segit, s ha megszólit, és érzed a hívást, várlak szeretettel, kapcsolód hozzám, ha szeretnél.

Annyira üdvözítőnek, szívemnek kedvesnek találtam Bigerbauer Pál, néhai lelkész-természetgyógyász vallomását a témában, hogy leigépeltem,  hogy megoszthassam mindazokkal, akiknek segithet.

Legyen jobb a világunk, áldást!

(Nagyon értékes a teljes vallomása megosztottam a Facen, hosszú, két óra)

 

Ami engem a terméken túl megfogott – mert fogyasztom is, nagyon jó hatása van – a hálózat kapcsán, a történelemben először rábukkantam az első organikus struktúrára, egy olyan csoportszerkezetre, amely maradéktalanul megfelel az elvárásaimnak: itt mindenki tökéletesen szabad.... Itt tényleg nincs kötelessége az embernek, Senkinek nem kell elszámolnia, csak önmagának. Az egész magára az önkéntességre épül, ezért soha nem beszélünk rá senkit, csak a lehetőséget mutatjuk meg. És ha ő lát lehetőséget, akkor minden segítséget megkap. Az ember szabadságigénye maradéktalanul kielégül..., az emberi viszonyrendszer nem lehet más, csak a segítség. A szolgálat, - ez a szponzori, munka: mindent megteszek érted, de helyetted semmit sem.... A másik, amit nagyon szeretek a hálózati munkában, Itt senki nem dolgozhat a saját eredményességén, ahogy nagyon divatos sikerén, csak a másikén. Én csak úgy tudok előbbre jutni, ha másokat hozzásegítek ahhoz, hogy eredményes legyen és hogy elérje az álmait. Ez egy abszolút másokért való szolgálat és munka. És ami még nagy-nagy öröm számomra, ahogy megy előre az ember, egyszer megakad. Akkor mi történt? Korlátba ütközött? Ez a korlát sehol másutt nincs, csak bennem. És ha túl lépek, továbbjutok, s ha nem, akkor maradok, de egyik se baj! Ami számomra még nagyon fontos ebben a munkában, hogy esélyt ad a személyiségfejlődésre és ezért a személyiségfejlődésért még fizetnek is.”

Nagy szerencsénk van, hogy  tiz évvel ezelőtt "megszületett" a Moksa Csepp. Ha néha  korlátokba ütközünk is, szeliden továbbjutunk, hogy újra szeretettel tudjunk segiteni annak, aki kéri! Úgy gondolom, ez  akkor is igaz lehet, ha más hálózatban dolgozol.

A Moksa csepp rendszeres szedése nagy  segitségedre lehet, nemcsak neked, hanem  a munkatársaidnak is. Lassan nyolc év tapasztalata mondatjea ez velem.

 

Játszottunk, örültünk, álmodtuk vallóra váltottuk!

Nyugati tér 2017 - Cseppekben a fölébredés

Jövőre folytatjuk!

 

A Moksa nemcsak egy termék,hanem egy ÉLETMÓD! Hallottál már a Moksa kertről? Rövid videóban bemutatom: http://www.moksatv.hu/hu/adasaink/cat/35-csipp-csepp-moksas-mesek.html#layer=adasaink/827-csodak-a-moksa-kertbol.html

 

David R. Hawkins: ERŐ kontra erő c. könyvéből megismerhetők a tudatszintek, ezt tanítja nekünk Bencze Ilona a Moksa rendezvényeken is. Mi lenne, ha egyszerűen, mese formájában a gyerekek is megismerhetnék, és már sokkal tudatosabban élhetnének? Ebben szeretnék segíteni a Moksatv-ben meghallgatható meséimmel. Fogadjátok szeretettel és használjátok minél többet! http://www.moksatv.hu/hu/adasaink/cat/35-csipp-csepp-moksas-mesek.html

 

2017 márciusában volt 7 éve, hogy elkezdtük szedni a Mokshát.

Férjemen nagyon rövid idő alatt vettem észre a váltzást: nőtt az aktivitás, kiszélesedett az érdeklődése, a közös gondolkozásban, tevékenységekbenis jóval aktíabb lett.Életeutolsó napjáig is szedte ezt az élményeket, életigenlést adó cseppet.

Tevékenységeim, egészségi állapotom, gondolataim azt tükrözik, hogy valami erősödött, harmonizálódott bennem, körülöttem.

Érdemes a türelmemet is "edzeni", mert megjönnek a megoldások, ha jobban az Univerzumra és a Moksha adta magasabb tudatosságra bízom magam.

Esetemben nem csupán önző magánérdek miatt szedem a cseppeket, hanem ,mert harmonikus, kreativ, empatikus segítője is szeretnék lenni a hozzámfordulóknak.

Pácienseim többségének is javaslom a cseppeket, hiszen nem az a célom, hogy hosszú ideig járjanak pszichológushoz, hanem az, hogy miél előbb kialakuljon bennük az önsegítő motiváció. Felismeréseik, magasabb tudatosságuk segítse önmagukat és környezetüket egy jobb életminőség, szeretet, rend, fejődés és bőség elérésében.

 

A Balatoni nyaralásunk alatt is szuper hasznát vettem a Moksa cseppnek. Fiammal együtt kicsit leégtünk, és bekentük vele magunkat. Másnap ismét tudtunk fürödni. A szúnyog csípések ellen is nagyon hatékony.

 
.. .. .. .. Ugrás a(z) lapra sor/lap

WebIroda

Legyen csapatunk tagja

« 2018.02 »
VaHeKeSzCsPeSz
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728 
További események »

Ügyfélszolgálat

Tel.: +36-20/778-5621
Fax: +36-99/349-755
Skype: moksha.gyogyir.zrt
E-mail: info@mokshacsepp.hu
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem a megelőzésére. Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.) és reklámozásukra az élelmiszereknél megfogalmazott általános előírásokat kell alkalmazni. Ennek megfelelően a termékek jelölése, megjelenítése és hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrend-kiegészítő betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van. Kérjük a gyártók leírásainak és reklámjainak olvasásakor, ezt vegyék figyelembe! Webáruházunk nem foglalkozik tanácsadással, gyógyítással, probléma megoldással. Amennyiben termékeinket gyógyászati céllal kívánja felhasználni, úgy előtte kérdezze meg orvosát, gyógyszerészét. Minden esetben figyelmesen olvassa el a termék csomagolásán lévő, illetve a termékhez mellékelt tájékoztatót! Figyelem! Nem tekinthetők bizonyítéknak a Móksha cseppekkel kapcsolatos pozitív terméktapasztalatok, a betegektől és kezelőorvosaiktól származó vélemények. Az emberi szervezetre gyakorolt esetleges kedvező hatás szintén nem azonosítható a gyógyhatással. Mivel minden ember szervezete más, ezért eltérően reagálnak a Móksha cseppek szedésére. Az étrend kiegészítők nem gyógyszerek, gyógyhatásuk nincs, ezért az ebből eredő állításokért felelősséget nem vállalunk. A weboldalon szereplő kedvező hatások, pozitív visszajelzések kizárólag a Móksha cseppeket szedő és használó fogyasztók véleményei, tapasztalatai alapján kerültek feltüntetésre. Ezen kívül a szakirodalomban publikált orvosok, kutatók, természetgyógyászok anyagiból válogattuk össze honlapunk tartalmát.
Powered by NET-Builder, 2005-2014.