.. .. .. .. Ugrás a(z) lapra sor/lap

Játszottunk, örültünk, álmodtuk vallóra váltottuk!

Nyugati tér 2017 - Cseppekben a fölébredés

Jövőre folytatjuk!

 

A Moksa nemcsak egy termék,hanem egy ÉLETMÓD! Hallottál már a Moksa kertről? Rövid videóban bemutatom: http://www.moksatv.hu/hu/adasaink/cat/35-csipp-csepp-moksas-mesek.html#layer=adasaink/827-csodak-a-moksa-kertbol.html

 

David R. Hawkins: ERŐ kontra erő c. könyvéből megismerhetők a tudatszintek, ezt tanítja nekünk Bencze Ilona a Moksa rendezvényeken is. Mi lenne, ha egyszerűen, mese formájában a gyerekek is megismerhetnék, és már sokkal tudatosabban élhetnének? Ebben szeretnék segíteni a Moksatv-ben meghallgatható meséimmel. Fogadjátok szeretettel és használjátok minél többet! http://www.moksatv.hu/hu/adasaink/cat/35-csipp-csepp-moksas-mesek.html

 

2017 márciusában volt 7 éve, hogy elkezdtük szedni a Mokshát.

Férjemen nagyon rövid idő alatt vettem észre a váltzást: nőtt az aktivitás, kiszélesedett az érdeklődése, a közös gondolkozásban, tevékenységekbenis jóval aktíabb lett.Életeutolsó napjáig is szedte ezt az élményeket, életigenlést adó cseppet.

Tevékenységeim, egészségi állapotom, gondolataim azt tükrözik, hogy valami erősödött, harmonizálódott bennem, körülöttem.

Érdemes a türelmemet is "edzeni", mert megjönnek a megoldások, ha jobban az Univerzumra és a Moksha adta magasabb tudatosságra bízom magam.

Esetemben nem csupán önző magánérdek miatt szedem a cseppeket, hanem ,mert harmonikus, kreativ, empatikus segítője is szeretnék lenni a hozzámfordulóknak.

Pácienseim többségének is javaslom a cseppeket, hiszen nem az a célom, hogy hosszú ideig járjanak pszichológushoz, hanem az, hogy miél előbb kialakuljon bennük az önsegítő motiváció. Felismeréseik, magasabb tudatosságuk segítse önmagukat és környezetüket egy jobb életminőség, szeretet, rend, fejődés és bőség elérésében.

 

A Balatoni nyaralásunk alatt is szuper hasznát vettem a Moksa cseppnek. Fiammal együtt kicsit leégtünk, és bekentük vele magunkat. Másnap ismét tudtunk fürödni. A szúnyog csípések ellen is nagyon hatékony.

 

Ugye szereted a meséket? Mit szólnál ahhoz, ha mesével tanulhatnál? Erről szól ez a videó:

http://www.moksatv.hu/hu/adasaink/cat/31-moksa-iskola.html#layer=adasaink/800-mese-moksa-diakoknak.html

 

Csodálatos könyveket találtam, szeretettel ajánlom figyelmedbe:

http://www.moksatv.hu/#layer=adasaink/805-konyvajanlo-nemcsak-moksasoknak.html

 

A Moksa nemcsak "egy termék", hanem egy életmód, rengeteg tudás és fejlődési lehetőség! Én ezért szeretem és ezért ajánlom mindenkinek, aki egy jobb világban szeretne élni.

Tudj ezekről a termékekről és használd őket bátran: http://www.moksatv.hu/#layer=adasaink/808-kincseink-a-moksa-webaruhazban.html

 
 
 
.. .. .. .. Ugrás a(z) lapra sor/lap

WebIroda

Legyen csapatunk tagja

« 2017.12 »
VaHeKeSzCsPeSz
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31 
További események »

Ügyfélszolgálat

Tel.: +36-20/778-5621
Fax: +36-99/349-755
Skype: moksha.gyogyir.zrt
E-mail: info@mokshacsepp.hu
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem a megelőzésére. Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.) és reklámozásukra az élelmiszereknél megfogalmazott általános előírásokat kell alkalmazni. Ennek megfelelően a termékek jelölése, megjelenítése és hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrend-kiegészítő betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van. Kérjük a gyártók leírásainak és reklámjainak olvasásakor, ezt vegyék figyelembe! Webáruházunk nem foglalkozik tanácsadással, gyógyítással, probléma megoldással. Amennyiben termékeinket gyógyászati céllal kívánja felhasználni, úgy előtte kérdezze meg orvosát, gyógyszerészét. Minden esetben figyelmesen olvassa el a termék csomagolásán lévő, illetve a termékhez mellékelt tájékoztatót! Figyelem! Nem tekinthetők bizonyítéknak a Móksha cseppekkel kapcsolatos pozitív terméktapasztalatok, a betegektől és kezelőorvosaiktól származó vélemények. Az emberi szervezetre gyakorolt esetleges kedvező hatás szintén nem azonosítható a gyógyhatással. Mivel minden ember szervezete más, ezért eltérően reagálnak a Móksha cseppek szedésére. Az étrend kiegészítők nem gyógyszerek, gyógyhatásuk nincs, ezért az ebből eredő állításokért felelősséget nem vállalunk. A weboldalon szereplő kedvező hatások, pozitív visszajelzések kizárólag a Móksha cseppeket szedő és használó fogyasztók véleményei, tapasztalatai alapján kerültek feltüntetésre. Ezen kívül a szakirodalomban publikált orvosok, kutatók, természetgyógyászok anyagiból válogattuk össze honlapunk tartalmát.
Powered by NET-Builder, 2005-2014.