.. .. .. .. Ugrás a(z) lapra sor/lap

Ezt az írást az ihlette, hogy a jelenleg általános iskolás negyedikes gyerekem egyik pedagógusa olykor érdekes visszajelzéseket mondogat nekem. Ezeket felírogattam, és most összegyűjtöttem (mert látszik rajtuk, hogy itthon milyen eszközöket használunk - iskolai stressz ellen is).

Például, hogy bár az én csemetém a legfiatalabb az osztályban, a régi szabályok szerint évvesztes lenne, mégis jól bírja a tanulást. A majdnem évvesztességből annyi nehézsége volt kezdetben, hogy a többieknél kicsit lassabban olvasott és írt. De ezt lehetett otthoni közös tanulással és gyakorlással ellensúlyozni. Jó jegyei vannak, ügyes, és nem nagyon fárad el (lehet, hogy azért, mert jól alszik?).

Már első osztályban is pénteken is aktív volt (miközben néhány más gyerek már csütörtökön lekókadt, nagyon szüksége volt a hétvégi pihenésre). Teszi ezt amellett, hogy például a társaival sokat szerepelnek különféle rendezvényeken: táncolnak, énekelnek, hangszeren játszanak, prózát mondanak, ... És jól érzi magát, nincsenek nagy konfliktusai más gyerekekkel, kiegyensúlyozott, sugárzik belőle a nyugalom, mindig mosolyog, boldog. Hogy milyen jó lehet nekem, hogy ilyen boldog kislányom van! Stb. stb.

 

Ahhoz, hogy egy sportoló élete, egészsége rendben legyen, teljesítménye alakuljon és fejlődjön önmagához képest, számtalan tényező szükséges lehet. Például jó alvás, egészséges táplálkozás, vitaminok, elegendő mennyiségű és minőségű edzés, kiegyensúlyozott és támogató emberi kapcsolatok, és így tovább. Ezeknél nem elhanyagolható a sportoló lelkivilágának karbantartása sem. Mert ha például olyan dolog történik vele, amitől elmegy az önbizalma, szinte biztos, hogy ez meg fog látszani a teljesítményén is: elgyengülnek az izmai. Ezért a sportolók életét a lelkivilágukon keresztül szeretném megtámogatni azzal, hogy felhívom a figyelmüket valamire. Arra, hogy létezik többfajta olyan lehetőség, ami legális, egészségbarát, "természetes doppingszer" lehet a lelküknek. Ezen keresztül pedig hozzájárulhat pszichés - mikro-elektromágneses terheik lerakásához, az egészséges önbizalmuk fenntartásához, a közérzetük javításához...

 

Hogy mik ezek? A németek milyen "naiv és materialista tudománytalan" dolgokban "hisznek"?

 

A következő gondolatok egy új év kezdetén tudnak a legaktuálisabbak lenni, és a sikeres újévi fogadalom kivitelezéséhez adhatnak hozzájárulást. De használhatók tavasz kezdetén, vagy születésnapkor / névnapkor. Vagy tetszőlegesen, amikor elhatározzuk, hogy 365 (366) nap múlva máshol fogunk tartani az Életünkben, máshogy fogjuk magunkat érezni a bőrünkben...

 

Egy új év kezdetén abban reménykedünk, hogy az új év jobb lesz, mint az előző (régi). A rokonságomban is felmerült ez a téma, amikor kívángattunk egymásnak. Akkor és ott rádöbbentem, hogy én nemcsak reménykedek, hanem BIZTOS VAGYOK benne, hogy az új év jobb lesz, mint a régi. :-)

 

Hogy miért? Mert tesszük a dolgunkat sokféle, nem hétköznapi módon, változunk, oldódunk. Megadjuk a lényünknek mindazt, minden szintjén, amire szüksége van. Ideillő közhely: segíts magadon, Isten is megsegít... Hogy hogyan? Gondolatébresztőnek néhány ötletet írok, hogy a Te új éved is jobb legyen, és ehhez bevállalható lépést tudj megtenni minden nap. (Nem kell minden nap mindet megtenni, az is jó, ha minden nap 1-et kiválasztasz és megteszel belőlük - azt, ami aktuálisan a legkönnyebb, legjobban esik. ;-)) Várom a további javaslatokat az elérhetőségeimen is. Velünk tartasz?

 
 

Böjtölnél, de nem tudod, hogy kezdj hozzá? Nagyon egyszerű, elmondom: http://www.moksatv.hu/hu/adasaink.html#layer=adasaink/857-idoszakos-bojtoles.html

 
 
 

 

 

A hálózatos rendszert sokan azonosítják a rámenősséggel, az erőszakossággal és és sok mindennel, kivéve, ami megmutathatná annak szépségét, hogy szelíden, szeretettel, sőt nyíltan, őszinte örömmel is odaadható az információ, a tudás. Nagyon is értem, sőt megértem, hiszen magam is azok közé tartoztam hosszú évtizedeken keresztül, akik elutasitották a hálózatos  lehetőséget. Bevallom, ha a Moksa küldetéstudat nem lett volna fontos számomra az erőteljes ellenállásnál, még  a gondolat sem jutott volna el hozzám, hogy egyáltalán elolvassam ezt a gyönyörű Vallomást. Ma már tudom, hiszem igazságát, örülök, hogy annak idején  rám talált. Talán neked is segit, s ha megszólit, és érzed a hívást, várlak szeretettel, kapcsolód hozzám, ha szeretnél.

Annyira üdvözítőnek, szívemnek kedvesnek találtam Bigerbauer Pál, néhai lelkész-természetgyógyász vallomását a témában, hogy leigépeltem,  hogy megoszthassam mindazokkal, akiknek segithet.

Legyen jobb a világunk, áldást!

(Nagyon értékes a teljes vallomása megosztottam a Facen, hosszú, két óra)

 

Ami engem a terméken túl megfogott – mert fogyasztom is, nagyon jó hatása van – a hálózat kapcsán, a történelemben először rábukkantam az első organikus struktúrára, egy olyan csoportszerkezetre, amely maradéktalanul megfelel az elvárásaimnak: itt mindenki tökéletesen szabad.... Itt tényleg nincs kötelessége az embernek, Senkinek nem kell elszámolnia, csak önmagának. Az egész magára az önkéntességre épül, ezért soha nem beszélünk rá senkit, csak a lehetőséget mutatjuk meg. És ha ő lát lehetőséget, akkor minden segítséget megkap. Az ember szabadságigénye maradéktalanul kielégül..., az emberi viszonyrendszer nem lehet más, csak a segítség. A szolgálat, - ez a szponzori, munka: mindent megteszek érted, de helyetted semmit sem.... A másik, amit nagyon szeretek a hálózati munkában, Itt senki nem dolgozhat a saját eredményességén, ahogy nagyon divatos sikerén, csak a másikén. Én csak úgy tudok előbbre jutni, ha másokat hozzásegítek ahhoz, hogy eredményes legyen és hogy elérje az álmait. Ez egy abszolút másokért való szolgálat és munka. És ami még nagy-nagy öröm számomra, ahogy megy előre az ember, egyszer megakad. Akkor mi történt? Korlátba ütközött? Ez a korlát sehol másutt nincs, csak bennem. És ha túl lépek, továbbjutok, s ha nem, akkor maradok, de egyik se baj! Ami számomra még nagyon fontos ebben a munkában, hogy esélyt ad a személyiségfejlődésre és ezért a személyiségfejlődésért még fizetnek is.”

Nagy szerencsénk van, hogy  tiz évvel ezelőtt "megszületett" a Moksa Csepp. Ha néha  korlátokba ütközünk is, szeliden továbbjutunk, hogy újra szeretettel tudjunk segiteni annak, aki kéri! Úgy gondolom, ez  akkor is igaz lehet, ha más hálózatban dolgozol.

A Moksa csepp rendszeres szedése nagy  segitségedre lehet, nemcsak neked, hanem  a munkatársaidnak is. Lassan nyolc év tapasztalata mondatjea ez velem.

 

Játszottunk, örültünk, álmodtuk vallóra váltottuk!

Nyugati tér 2017 - Cseppekben a fölébredés

Jövőre folytatjuk!

 

A Moksa nemcsak egy termék,hanem egy ÉLETMÓD! Hallottál már a Moksa kertről? Rövid videóban bemutatom: http://www.moksatv.hu/hu/adasaink/cat/35-csipp-csepp-moksas-mesek.html#layer=adasaink/827-csodak-a-moksa-kertbol.html

 
.. .. .. .. Ugrás a(z) lapra sor/lap

WebIroda

Legyen csapatunk tagja

« 2018.04 »
VaHeKeSzCsPeSz
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
További események »

Ügyfélszolgálat

Tel.: +36-20/778-5621
Fax: +36-99/349-755
Skype: moksha.gyogyir.zrt
E-mail: info@mokshacsepp.hu
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem a megelőzésére. Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.) és reklámozásukra az élelmiszereknél megfogalmazott általános előírásokat kell alkalmazni. Ennek megfelelően a termékek jelölése, megjelenítése és hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrend-kiegészítő betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van. Kérjük a gyártók leírásainak és reklámjainak olvasásakor, ezt vegyék figyelembe! Webáruházunk nem foglalkozik tanácsadással, gyógyítással, probléma megoldással. Amennyiben termékeinket gyógyászati céllal kívánja felhasználni, úgy előtte kérdezze meg orvosát, gyógyszerészét. Minden esetben figyelmesen olvassa el a termék csomagolásán lévő, illetve a termékhez mellékelt tájékoztatót! Figyelem! Nem tekinthetők bizonyítéknak a Móksha cseppekkel kapcsolatos pozitív terméktapasztalatok, a betegektől és kezelőorvosaiktól származó vélemények. Az emberi szervezetre gyakorolt esetleges kedvező hatás szintén nem azonosítható a gyógyhatással. Mivel minden ember szervezete más, ezért eltérően reagálnak a Móksha cseppek szedésére. Az étrend kiegészítők nem gyógyszerek, gyógyhatásuk nincs, ezért az ebből eredő állításokért felelősséget nem vállalunk. A weboldalon szereplő kedvező hatások, pozitív visszajelzések kizárólag a Móksha cseppeket szedő és használó fogyasztók véleményei, tapasztalatai alapján kerültek feltüntetésre. Ezen kívül a szakirodalomban publikált orvosok, kutatók, természetgyógyászok anyagiból válogattuk össze honlapunk tartalmát.
Powered by NET-Builder, 2005-2014.