.. .. .. .. Ugrás a(z) lapra sor/lap

"Az utolsó hozzátartozóm 2011-ben ment el. Mindegyik fiatalabb volt, mint én, és nekem már nem is lenne szabad élni, ha így nézem… Akkor azt mondtam, hogy persze, sajnálom… ilyenkor nem őt sajnálja az ember, hanem sa­ját magát! Hogy megfosztódik a kedves lényüktől, a sze­retetüktől, a gondoskodásuktól… Hát ne legyek már olyan önző, hogy magamat sajnálom! Van két kezem, van két lábam, igenis segíts magadon! Mi történhet? Legfeljebb sikerül."

 

 

 

(Forrás: Moksa Magazin 2018.05., MoksaTV)

 

"4 hónap híján 8 éve szedem a Moksát, Agykontrollon ismertem meg, az „őskorából” indultam vele. A környeze­temben az élet minden területéről voltak visszajelzések a Moksát illetően. Nekem pedig 36 éve kezdődött, hogy a szeretteim fokozatosan elmentek mellőlem, és most már mindenki odafönt van. Minden évben halottak napján elzarándokolok a temetőbe. Ez az év volt az első, amikor úgy mentem ki, mintha látogatóba mentem volna. Ilyenkor az ember elcsendesedik… és minden síromnál megálltam, és azt mondtam, hogy „köszönöm, hogy éltetek, és köszönöm, hogy elmentetek”. Ezt én betudom annak, hogy agykontrollos is vagyok, de a Moksának is, hogy belülről megnyugodtam. A halál, bármennyire is nehéz, de termé­szetes velejárója az életnek. Megszületünk, a születésünk pillanatában meg is kapjuk a halálunk időpontját, amire, azt mondom, hogy hála a jó Istennek, nem emlékszünk. Sokat játszottam a gondolattal, hogy mi lenne akkor, ha tudnám, hogy honlap délután 3-kor elmegyek. Mit kell addig megcsinálni? Igyekszem precíz lenni, ezt is, azt is, amazt is, jaj, kevés az idő. Eddig úgy gondoltam, hogy jó, jó, amikor megkapom az égi behívót, akkor azt fogom mondani a Teremtőnek, hogy még kérek egy napot. Mert még ezt, meg ezt, meg ezt meg kell csinálnom. Most elju­tottam oda, hogy nem kérnék egy percet sem. Mert próbálok úgy élni (nem mindig megy), hogy úgy éljem a nap­jaimat, a perceimet, a pillanataimat, hogy lehet, hogy a másik pillanatban már nem leszek itt. Eckhart Tolle is azt mondja, hogy a Mostban éljünk. Használjuk ki maximáli­san a lehetőségeinket, hogy honlap ne kelljen azt mondani, hogy én nem csináltam meg. Sokkal egyszerűbb ma megcsinálni, nem? Nincs restancia, nyugodtan fekszem le. Ezek a gondolatok a Moksa fogyasztás mellett  jöttek nekem. Mindenkinek ajánlom a Moksát, mert szent meggyőződésem, igaz hitem az első perctől kezdve, hogy min­denkire ráférne, hogy Moksa fogyasztó legyen. Ha van baja, ha nincs, nem árt azoknak sem, sőt, nyitottabbak lesznek. Mert ha az ember nyitott… szoktam mondani, hogy legyünk mindig bekapcsolva. Mert ha az ember egy kicsit befelé figyel, ha be van kapcsolva, akkor észre fogja venni, hogy küldik neki az üzeneteket. Csak oda kell rá fi­gyelni. Ez az első gondolat sugallata – és utána az ördög vigye el, jött az az első gondolat, a helyes sugallat, de nem követtem a tanácsát. Én most már követem, mert lehet benne valami. Erre hallgatva teszem a dolgomat, és utána örülök neki, hogy megtettem. Fontos tudni azt is, hogy a 30 cm a fejtől a szívig nagyon hosszú. Ezt úgy le­het áthidalni, hogy gondolkodjunk is, és a szívünkkel is gondolkodjunk, mert nagyon sokat számít,  megváltoztatja az embert kívülről-belülről. És a vonzás törvénye, hogy nem akarok én senkit megváltoztatni, már eljutottam odáig is: számtalan embernek segítettem és akarok is se­gíteni, de most már, akármilyen nehéz megállnom, megvárom azt, hogy kérjen. Jusson el odáig, és tegyen magáért, szóljon nekem, és én elmondom a lehetőséget, hogy tudjon róla."

 

 

(Forrás: Moksa Magazin 2018.05., MoksaTV)

 

"A párom toxikus anyag túlterhelés miatti betegsége és elmenetele nagy lelki problémát és lelki megrázkódtatást okozott mindnyájunknak. A párom is szedte folyamatosan a Moksát, még az élete utolsó pár percében is kapta. A doktornő is mondta, hogy nem tudja, hogy mit adok neki, de folytassam, mert papírforma szerint már nem kellene élnie, és még mindig itt van velünk. Aránylag csak az utolsó két napban volt úgy, hogy nem tudott magáról. Nemcsak ő, de mi is megpróbáljuk ezt a helyzetet a lehető legkönnyedebben elfogadni. Túléljük, és indulunk tovább az úton, amit vele együtt elkezdtünk. Nem volt könnyű, bizony a Moksát sokszor egy nap kétszer is fogyasztottam, ugyanis este a lefekvéskor nem jött álom a szememre. Elkezdtek jönni a gondolatok, hogy mi volt, miért volt, mit kellett volna még tennem azért, hogy ez a helyzet ne jöjjön létre, de tulajdonképpen elfogadtam, és ebben a Moksa volt szintén hozzájárulás. És megértettem azt, hogy amit lehetett itt fizikai szinten, fizikai síkon, mi min­dent megtettünk. Sőt, lelkileg is nagyon sokat támogattuk. Sokat meditáltunk. Voltak barátok, akik meditációkat írtak, zenéket küldtek, hogy könnyebb legyen ez a gyógyulás, illetve akkor még nem tudtuk, hogy ez az elmenetel. Moksa nélkül nagyon nehezen tudtuk volna a gyász feldolgozását véghezvinni. Sokkal könnyebb vele… persze nélküle is megy, ha valaki pozitívan gondolkodik, és elfo­gadja, hogy születünk és elmegyünk, hogy az élet állandó körforgás. De Moksával sokkal nagyobb belső egyensúlyt tudunk létrehozni."

 

 

(Forrás: Moksa Magazin 2018.05., MoksaTV)

 

"Mit találtam a Moksa szedése mellett? Nyugalmat, békét, harmóniát. Kerekebb, gördülékenyebb lett az életem. Az ember folyamatosan alakul át a szedése során. A válto­záshoz alkalmazkodunk, és ehhez nekem hozzájárulás volt a Moksa Csepp. Szeretnék sok embernek örömet sze­rezni ezzel, hogy én ezt ajánlom másnak is, hogy próbálja meg, hogy milyen egyszerűen jobban lehet lenni, és har­móniába lehet kerülni a világgal és saját magunkkal. Mert ez 87 rezgés, ami benne van, a viráginformációk, ez min­denképp dolgozik, akkor is, ha észrevesszük; és akkor is, ha nem. Nagyon sokan nem veszik észre sem a változást, sem azt, hogy ez most egy feladat volt, amit meg kellett oldani. Csak nehézségeket vesznek észre az életükben, holott azt tudni kell, hogy mindenkinek van feladata, és ha felismeri, hogy ezt megoldotta, akkor jön a következő. Ezt az én saját életemből tudom. Megoldom ezt, azt, amazt, és jön a következő. A világ is sokkal jobb lenne, ha az emberek felismernék, hogy nekik kell változni belülről ahhoz, hogy a világ jobbá legyen."

 

 

(Forrás: Moksa Magazin 2018.05., MoksaTV)

 

"1 éve ismerkedtem meg a Moksával az egyik szakmai fo­gyasztó révén. Az elején, ahogyan elkezdtem szedni, na­gyon becsületes voltam, és nem vettem észre semmilyen változást, legalábbis én úgy gondoltam, hogy nincs. Vi­szont a környezetemben észrevették, hogy sokkal nyu­godtabb vagyok, belső nyugalmat találtam. Nem voltak belső remegések, a depressziós gondolatokat is jobban tudtam kontrollálni. Megtörtént, hogy pár napig elfogyott a csepp, és akkor jöttem rá, hogy mekkora nagy ajándék, mert visszajött a belső remegés…"

 

 

 

(Forrás: Moksa Magazin 2018.05., MoksaTV)

 

"Több kutyáról hallottam, aki étvágytalan volt, levert volt, sokat feküdt, aludt, pihent, hogy ott is eredményesen csepegtették a Moksát."

 

 

(Forrás: Moksa Magazin 2018.05., MoksaTV)

 

"Ha elkezditek csepegtetni a Moksát kutyáknak olyan idő­szakok előtt, amikor sok hangoskodás van a környezetük­ben (pl. tűzijátékok, petárdázások), hogy a kutya egy ki­csit megtalálja a békét önmagában, akkor sokkal kön­nyebben meg lehet nyugtatni, és nem lesz akkora stressz neki a durrantgatás. Mert ugye ezt sajnos nem tudjuk ki­kerülni, maximum be tudjuk vinni az ebeket a házba."

 

 

(Forrás: Moksa Magazin 2018.05., MoksaTV)

 

"A kutyánk nem fiatal, 14 éves. Sajnos meg kellett műteni. Műtét után itthon rögtön elkezdtük neki csepegtetni a Moksát. Sokkal könnyebb lett a gyógyulása, újból vidám lett, ugrált, olyan könnyen visszaszerezte a régi elevensé­gét, vidámságát, hogy szinte néztünk, hogy vajon mitől… A Moksa biztosan hozzájárult ehhez."

 

 

 

(Forrás: Moksa Magazin 2018.05., MoksaTV)

 

"Mostanában sok olyan ember akadt a környezetemben, akik régebben szedték a Moksát, aztán abbahagyták, mondván, most ők már teljesen jól vannak, életük minden területe rendbejött a Moksa szedés mellett. Harmóniába kerültek, és nekik már nincs szükségük a Moksára. És egyszer csak elkezdtek jönni visszafele hozzám Cseppekért. Az egyik azért, mert nem tudott aludni, éjszakákat fönt volt. A másik a stresszhelyzeteket nem tudta kezelni, állandó gyomorgörcse volt, összeugrott minden stresszhelyzetnél a gyomra, nehézkesen tudott kommunikálni a családjával, egyből fönt volt úgymond a plafonon, csattant. Tehát Moksával sokkal harmonikusabban, kiegyensúlyozottabban lehet élni a mindennapokat, az élethely­zeteinket."

 

 

(Forrás: Moksa Magazin 2018.05., MoksaTV)

 

"Nekem a mostani időszak a határaim átlépését jelentette, szakmai téren is, és a teljesítményemen látom, hogy újabb szintet állítottam fel. Mivel folyamatosan szedjük a Moksa Cseppet, valószínűleg hozzájárult ehhez a változáshoz."

 

 

(Forrás: Moksa Magazin 2018.05., MoksaTV)

 
.. .. .. .. Ugrás a(z) lapra sor/lap

WebIroda

Legyen csapatunk tagja

« 2018.06 »
VaHeKeSzCsPeSz
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
További események »

Ügyfélszolgálat

Tel.: +36-20/778-5621
Fax: +36-99/349-755
Skype: moksha.gyogyir.zrt
E-mail: info@mokshacsepp.hu
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem a megelőzésére. Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.) és reklámozásukra az élelmiszereknél megfogalmazott általános előírásokat kell alkalmazni. Ennek megfelelően a termékek jelölése, megjelenítése és hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrend-kiegészítő betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van. Kérjük a gyártók leírásainak és reklámjainak olvasásakor, ezt vegyék figyelembe! Webáruházunk nem foglalkozik tanácsadással, gyógyítással, probléma megoldással. Amennyiben termékeinket gyógyászati céllal kívánja felhasználni, úgy előtte kérdezze meg orvosát, gyógyszerészét. Minden esetben figyelmesen olvassa el a termék csomagolásán lévő, illetve a termékhez mellékelt tájékoztatót! Figyelem! Nem tekinthetők bizonyítéknak a Móksha cseppekkel kapcsolatos pozitív terméktapasztalatok, a betegektől és kezelőorvosaiktól származó vélemények. Az emberi szervezetre gyakorolt esetleges kedvező hatás szintén nem azonosítható a gyógyhatással. Mivel minden ember szervezete más, ezért eltérően reagálnak a Móksha cseppek szedésére. Az étrend kiegészítők nem gyógyszerek, gyógyhatásuk nincs, ezért az ebből eredő állításokért felelősséget nem vállalunk. A weboldalon szereplő kedvező hatások, pozitív visszajelzések kizárólag a Móksha cseppeket szedő és használó fogyasztók véleményei, tapasztalatai alapján kerültek feltüntetésre. Ezen kívül a szakirodalomban publikált orvosok, kutatók, természetgyógyászok anyagiból válogattuk össze honlapunk tartalmát.
Powered by NET-Builder, 2005-2014.