Menü » Moksa Csepp » Termékismertető
 

Termékismertető

 

A Moksa Csepp speciális módon készített viráginformációkat, körömvirág kivonatot, magnézium szulfátot és C-vitamint  tartalmazó komplex készítmény.

 

Az Moksa Csepp  kizárólag természetes összetevőkből áll,
minden adalékanyagtól, technológiai segédanyagtól mentes.

 

  • - Szedése kedvezően hathat az immunrendszer működésére.
  • - Életünk teljesebbé, egészségesebbé, harmonikusabbá és gazdagabbá válhat.
  • - A Moksa Csepp hozzájárulhat a fizikai és szellemi erőnlét fejlesztéséhez.
  • - Támogathatja a szervezet ellenálló képességét.
  • - Elősegíti a jó közérzet helyreállítását.

 

Egyedi, különleges, sajátos | Moksa Csepp - Egy csepp harmónia...

 multipack

 

 

További kérdés esetén forduljon Moksa Csepp ajánlójához:


Móksha Gyógyír Zrt.

 

| Tel.: +36/70-329-04-53
| E-mail: info@mokshacsepp.hu
| Ajánlói szám: 1

 

 

 

multipack

 

 

 

A Moksa Csepp összetétele: Desztillált víz, etilalkohol, C-vitamin (aszkorbinsav), körömvirág kivonat és magnézium szulfát | Alkoholtartalom: 22+- V/V% | Hatóanyag a napi adagban (10 csepp): C-vitamin: 30 mg, mely a napi ajánlott vitaminbevitel 37,5 %-át fedezi. | Körömvirág: 2,7 mg.

 

Alkalmazása: Naponta egyszer tíz csepp elfogyasztása ajánlott 1 dl vízben, gyümölcslében, teában feloldva, étkezés előtt. A C-vitamin antioxidáns hatása révén fontos szerepet játszik a szervezet védekező rendszerének működésében. Segíti az immunrendszer megfelelő működését. Fontos szerepet játszik a táplálékkal bevitt vas felszívódásában. A C-vitamin ugyancsak szerepet játszik a vérerek normál struktúrájának fenntartásában. Elősegíti a szív és keringési rendszer egészséges működését.

 

Nettó térfogat: 10 ml

 

Csomagolás: 10 ml-es cseppentős sötét üveg, műanyag zárókupakkal. Szinesnyomású kartondobozba helyezve.

 

Érzékszervi tulajdonságok: Halványsárga, enyhén alkoholos illatú, vízben jól elegyedő.

 

Tárolás: szobahőmérsékleten. 10 ml-es cseppentős sötét üveg műanyag zárókupakkal. Szinesnyomású kartondobozba helyezve.

A Moksa Csepp étrend-kiegészítő szer, mindemellett az optimális hatás érdekében elengedhetetlen a készítmény körültekintő alkalmazása: Figyelmeztetések: Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl. Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot.A terméket gyermekek elől elzárva kell tartani!A készítményt csak a csomagoláson jelzett minőség-megőrzési időn belül szabad felhasználni.

 

Gyártó és forgalmazó: Móksha Gyógyír Zrt.


Ügyfélszolgálat: +36-70 / 329-04-53

 

OGYÉI notifikációs szám: 17739/2016

WebIroda

Legyen csapatunk tagja

« 2019.04 »
VaHeKeSzCsPeSz
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930 
További események »

Ügyfélszolgálat

Tel.: +36-20/778-5621
Fax: +36-99/349-755
Skype: moksha.gyogyir.zrt
E-mail: info@mokshacsepp.hu
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem a megelőzésére. Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.) és reklámozásukra az élelmiszereknél megfogalmazott általános előírásokat kell alkalmazni. Ennek megfelelően a termékek jelölése, megjelenítése és hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrend-kiegészítő betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van. Kérjük a gyártók leírásainak és reklámjainak olvasásakor, ezt vegyék figyelembe! Webáruházunk nem foglalkozik tanácsadással, gyógyítással, probléma megoldással. Amennyiben termékeinket gyógyászati céllal kívánja felhasználni, úgy előtte kérdezze meg orvosát, gyógyszerészét. Minden esetben figyelmesen olvassa el a termék csomagolásán lévő, illetve a termékhez mellékelt tájékoztatót! Figyelem! Nem tekinthetők bizonyítéknak a Móksha cseppekkel kapcsolatos pozitív terméktapasztalatok, a betegektől és kezelőorvosaiktól származó vélemények. Az emberi szervezetre gyakorolt esetleges kedvező hatás szintén nem azonosítható a gyógyhatással. Mivel minden ember szervezete más, ezért eltérően reagálnak a Móksha cseppek szedésére. Az étrend kiegészítők nem gyógyszerek, gyógyhatásuk nincs, ezért az ebből eredő állításokért felelősséget nem vállalunk. A weboldalon szereplő kedvező hatások, pozitív visszajelzések kizárólag a Móksha cseppeket szedő és használó fogyasztók véleményei, tapasztalatai alapján kerültek feltüntetésre. Ezen kívül a szakirodalomban publikált orvosok, kutatók, természetgyógyászok anyagiból válogattuk össze honlapunk tartalmát.
Powered by NET-Builder, 2005-2014.