Menü » Üzleti lehetőség » Gyakran feltett kérdések
 

Gyakran feltett kérdések

Gyakran feltett kérdések a csatlakozással kapcsolatban

 

1.) Mi a feltétele annak, hogy csatlakozhassak az értékesítési, ajánlói rendszerhez?

Online regisztrálnom kell a honlapon, a Regisztráció menüpontban. A regisztrációval egyidejűleg meg is rendelem az első 10-es munkatársi csomagomat, valamint megismerem és elfogadom a Moksa értékesítési rendszer által előírt feltételeket, szabályokat. Az online regisztrációt követően írásban, a letölthető regisztrációs lapon is hivatalossá kell tennem regisztrációmat, melyet aláírásommal ellátok,  majd postai úton megküldök a megadott postacímre.

 

2.) Mi a feltétele annak, hogy az értékesítési, ajánlói rendszernek aktív tagja legyek és az is maradjak?

Be kell tartanom a működési és egyéb szabályzatokba foglaltakat, valamint az értékesítési rendszer által megadott feltételeket.

 

 

 

Gyakran feltett kérdések (JUTALÉK KIFIZETÉS, SZÁMLÁZÁS)

Milyen számlát kell kiállítanom, hogy a jutalékomat megkaphassam?

Minden esetben átutalásos számlát kell, hogy kiállítsak, a számla kiállítás szabályainak megfelelően. A jutalék kifizetése csak számla ellenében átutalással történik.

 

Milyen számlázási címre kell kiállítanom a számlát, illetve azt hova kell postáznom?

Számlázási cím: Móksha Gyógyír Zrt. 2161 Csomád, Szent István u. 5. | Adószám: 24702696-2-13

Postacím: Móksha Gyógyír Zrt. 9401 Sopron, Pf.: 91.

 

Mi szükséges még a jutalék számlázásakor ahhoz, hogy jogosult legyek az összeg felvételére?

Minden esetben fontos, hogy kitöltött vállalkozói regisztrációs lapom legyen. Ennek a vállalkozói regisztrációs lapnak kell, hogy tartalmazza a számla kiállító adatait és a regisztrált személy adatait. Akár változhat is a cég /vállalkozás, mely a jutalékomat leszámlázza, ebben az esetben egy új, a másik cég/vállalkozás adataival ellátott regisztrációs lapot is be kell, hogy küldjek.

 

Milyen tevékenységeket fogadnak el a szolgáltatás megnevezésekor?

Jutalék, üzleti jutalék, ügynöki jutalék, ügynöki tevékenység, stb. ami jutalék felvétele esetén szerepelhet, szerepelni kell a számlán a szolgáltatás megnevezésénél.

 

Mit tegyek, ha nincs a számlát kiállító vállalkozásnak olyan tevékenységi köre, mely alapján a vállalkozás leszámlázhatja a jutalékot?

Ebben az esetben ajánlott új tevékenységi kör felvétele, ilyen például a 4799 Egyéb nem bolti kiskereskedelem. Valamint könyvelőmtől is tanácsot kérhetek, aki ismeri vállalkozásomat.

 

Milyen fizetési határidőt kell, hogy megadjak a számla kiállításakor?

A számla kiállítása esetén működési szabályzatban foglaltak szerint 15 napos átutalás a meghatározott, azonban jellemzően a számlák beérkezését követően, rendben lévő számlák esetén az utalás pár napon belül megtörténik.

 

Milyen adatokat kell, hogy tartalmazzon a számla egyéni vállalkozó, illetve vállalkozás esetén?

A számla minden esetben tartalmazza a vállalkozás nevét, címét, adószámát, bankszámlaszámát, cég esetén esetlegesen cégjegyzékszámát, egyéni vállalkozó esetén fontos, hogy az adatok mellett a vállalkozói nyilvántartási szám is kerüljön feltüntetésre. Amennyiben a számla kiállításakor bélyegzővel kerülnek a számlára az adatok, vagy gépi számla esetén valamely adat nem kerül kinyomtatásra, utólagosan kézzel ki kell egészíteni a hiányzó adatokat. Fontos, hogy az adatok minden esetben jól olvashatók legyenek, figyelembe véve a kézi írást, vagy a bélyegző lenyomatot is.  A számlának ezen kívül tartalmaznia kell minden további paramétert, az összegre, az ÁFA tartalomra, stb. vonatkozóan, a számla kiállítás szabályainak megfelelően.

 

Kihez fordulhatok, ha bármilyen pénzügyi kérdésem, kérésem, problémám van?

A pénzügyes kolléga elérhetőségei bármelyikén segítséget nyújt, megválaszolja a kérdéseket, segít a problémák megoldásában.

 

 

 

ÉRTÉKESÍTÉSI RENDSZER, JUTALÉK

 

Mi a feltétele annak, hogy csatlakozhassak az értékesítési, ajánlói rendszerhez?

Online regisztrálnom kell a honlapon, a Regisztráció menüpontban. A regisztrációval egyidejűleg meg is rendelem az első 10-es ajánlói csomagomat, valamint megismerem és elfogadom a Moksa értékesítési rendszer által előírt feltételeket, szabályokat. Az online regisztrációt követően írásban, a letölthető regisztrációs lapon is hivatalossá kell tennem regisztrációmat, melyet aláírásommal ellátok, majd postai úton megküldök a megadott postacímre.

 

Mi a feltétele annak, hogy az értékesítési, ajánlói rendszernek aktív tagja legyek és az is maradjak?

Be kell tartanom a működési és egyéb szabályzatokba foglaltakat, valamint az értékesítési rendszer által megadott feltételeket.

 

Jár e jutalék a saját vásárlásom után?

Az Ajánló saját oldaláról rendelt vendég- vagy saját vásárlás után nem jár jutalék.

 

Mikor, milyen vásárlás/vásárlások esetén jár nekem jutalék?

Minden megvásárolt egység (1 üveg = 1 egység) után, amelyet a saját struktúrában elhelyezkedő munkatársak oldaláról, számáról rendeltek meg, legyen ez saját- vagy vendégvásárlás, jutalék jár.
A vásárlások után járó jutalék, függ a „mélységi szinttől” valamint a vásárolt mennyiségtől.

 

Mi szükséges ahhoz, hogy a jutalékra az Ajánló jogosult legyen?

Érvényes ajánlói regisztráció, legalább egyszer megvásárolt regisztrációs csomag. Ezen felül havi egy új direkt regisztrált személy.

 

Mikortól vásárolható le, vagy vehető fel a jutalék?

A jutalékok minden hónap utolsó napján, a zárást követően kerülnek jóváírásra, azt követő hónap 1-jétől lehet levásárlásra fordítani, vagy átutalásos számla ellenében felvenni, az előírásoknak, szabályoknak megfelelően.

Minden olyan vásárlás után, mely a csoportomban, az alattam lévő hálózatban történik, jutalékra lehetek jogosult – szintenként különböző %-ban, a jutaléktáblázatban leírtaknak megfelelően – amennyiben adott hónapban én is aktív voltam.

WebIroda

Legyen csapatunk tagja

« 2019.04 »
VaHeKeSzCsPeSz
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930 
További események »

Ügyfélszolgálat

Tel.: +36-20/778-5621
Fax: +36-99/349-755
Skype: moksha.gyogyir.zrt
E-mail: info@mokshacsepp.hu
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem a megelőzésére. Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.) és reklámozásukra az élelmiszereknél megfogalmazott általános előírásokat kell alkalmazni. Ennek megfelelően a termékek jelölése, megjelenítése és hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrend-kiegészítő betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van. Kérjük a gyártók leírásainak és reklámjainak olvasásakor, ezt vegyék figyelembe! Webáruházunk nem foglalkozik tanácsadással, gyógyítással, probléma megoldással. Amennyiben termékeinket gyógyászati céllal kívánja felhasználni, úgy előtte kérdezze meg orvosát, gyógyszerészét. Minden esetben figyelmesen olvassa el a termék csomagolásán lévő, illetve a termékhez mellékelt tájékoztatót! Figyelem! Nem tekinthetők bizonyítéknak a Móksha cseppekkel kapcsolatos pozitív terméktapasztalatok, a betegektől és kezelőorvosaiktól származó vélemények. Az emberi szervezetre gyakorolt esetleges kedvező hatás szintén nem azonosítható a gyógyhatással. Mivel minden ember szervezete más, ezért eltérően reagálnak a Móksha cseppek szedésére. Az étrend kiegészítők nem gyógyszerek, gyógyhatásuk nincs, ezért az ebből eredő állításokért felelősséget nem vállalunk. A weboldalon szereplő kedvező hatások, pozitív visszajelzések kizárólag a Móksha cseppeket szedő és használó fogyasztók véleményei, tapasztalatai alapján kerültek feltüntetésre. Ezen kívül a szakirodalomban publikált orvosok, kutatók, természetgyógyászok anyagiból válogattuk össze honlapunk tartalmát.
Powered by NET-Builder, 2005-2014.